Montse Bernad

Professorat / Organització

Actriu de teatre, cinema i televisió acreditada per l’AADPC i  formadora d’actors i actrius . Graduada a l’Estudi Nancy-Tuñon, finalitza els seus estudis de postgrau a El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica. Actualment  forma part del grup d’investigació en pedagogia  teatral d’Estudis Teatrals Coda.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Psicoteràpia Integradora (Col·legi Oficial de psicòlegs de Catalunya COPC i Mensalus, Institut d’Assistència Psicològica i Psiquiàtrica ) i en Psicologia de la Infància i de l’Adolescència (UAB).

Ha completat la seva formació actoral treballant  amb amb Judith Colell, Agustí Villaronga,  Joaquim Oristrell, i Esteve Rovira, Javier Galitó-Cava (Tècnica Meisner) i Muntsa Alcañiz, entre d’altres.  En l’àmbit de la direcció i la dramatúrgia ha cursat estudis a l’Institut del Teatre. També ha participat amb ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) en l’assignatura Direcció d’actors .

Va cursar estudis de dansa clàssica i contemporània i musicals al Conservatori Professional de Música de Badalona.

Com a actriu, ha participat en diferents sèries a TV3 (La Riera), Barcelona Televisió i  en varies TV-Movies , on va estar nominada al Premi a Millor Actriu Dramàtica de TV per la  Unió d’Actors i Actrius de Catalunya . Recentment ha protagonitzat la web-sèrie en clau de comèdia dirigida per J. Oristrell “Coworking”.

En cinema, ha participat als llargmetratges “La Por” de Jordi Cadena , “Requisitos para ser una persona normal” de Leticia Dolera i  “Incerta Glòria” d’Agustí Villaronga .

Al teatre, va  co-protagonitzar “La Nit dels Assassins” a l’Obrador de la Beckett i “L’Ànima de la Nit”, de Blanca Bardagil a la Sala Flyhard. Actualment forma part de la Companyia de Creació Col·lectiva Companyia Espai en Construcció (espaienconstruccio.com), amb la qual ha presentat els muntatges “Et vindré a tapar” i “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) a La Vilella i a  La Seca Espai Brossa, rebent molt bones crítiques i una menció especial al Festival Escènia de València.

És vocalista i compositora de la banda barcelonina “The Lazy Lies” (thelazylies.com) , formació que ha servit de banda sonora de la sèrie “Cites” de TV3.