Xavier Calderer

Equip col·laborador

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut de Teatre de Barcelona, Departament de Mim i Pantomima. Formació d’acròbata, clown, esgrimista, percussionista i ballarí.

Deixeble del mestre d’armes Ricard Pous. Alumne de Xavier Iglesias i Mr. H. Robbot. Alumne de les escoles d’esgrima federades FIDES i SAM.

Membre de l’associació d’esgrima ambidextra “Espada con Daga”.

Com a coreògraf i esgrimista, ha participat en obres i muntatge teatrals com “Romeo i Julieta” al Teatre Victoria (1986). Cofundador d’any 2000 de la cia. d’esgrima teatral “CONTRATAC”. Professor d’Esgrima Teatral en tallers i cursos intensius.

Ex-membre de les Companyies: Dagoll Dagom com acròbata en l’espectacle “Mar i Cel”; Teatre Curial; La Lloll; Roseland Musical; Circ del Poble Espanyol, entre d’altres.

Professor durant quinze anys de les assignatures d’”Expressió corporal”, “Mim i Pantomima”, “Teatre Gestual” i “El Cos i l’Objecte”, “De la màscara al personatge” en diversos centres: Esc. Superior d’Art Dramàtic de Terrassa (ESAD), Univ. Pompeu Fabra, Esc. El Timbal, Esc. X. Gratacós, Esc. Tram.

Actualment exerceix de professor de Balls de Saló, de Cos i Teatre Gestual, Conta-contes teatral, Mestre de cerimònies i Animador d’Events.