Ricard Boluda Martín

Ricard Boluda Martín

Professor de tècniques d’expressió dramàtica amb joves i d’interpretació per adults.

[one_third class=”imagen”]RicardBoluda[/one_third]
[two_third_last]
[social icon=”twitter” url=”https://twitter.com/marcbrualla”][social icon=”linkedin” url=”https://es.linkedin.com/in/marcbrualla”]

[gap height=”50″]

És actor acreditat per l’AADPC i professor de teatre a el timbal. Forma part del grup d’investigació a l’àmbit de formació i pedagogia actoral Estudios Teatrales CODA.

Inicia els seus estudis escènics al El Timbal, on fa el recorregut professional d’ Escola d’Actor. Durant tots aquests anys amplia la seva formació realitzant el màster d’Actor Cinematogràfic i dos anys d’Estudis Avançats en Tècnica Coda.

Com a pedagog desenvolupa la seva carrera a El Timbal, Centre de formació i creació escènica. Ha realitzat el Postgrau Teatre i Educació de l’Institut del Teatre. També ha estat professor d’Art Dramàtic a l’institut Vall d’Hebron, dins l’especialitat Arts Escèniques, musica i dansa. També ha realitzat tallers de teatre i expressió corporal amb interns de la presó La Model.

Com a actor, porta treballant durant tretze anys amb la companyia Xirriquiteula Teatre, amb la que ha recorregut mitja Europa en més de 1000 funcions.

Dins el mon audiovisual, ha treballant per directors de prestigi com Joaquim Oristrell, Judith Colell, Pau Freixas, Sònia Sánchez o Silvia Quer, en projectes com Polseres Vermelles, Tornarem, Barcelona Ciutat Neutral, Felipe y Leticia, etc…

[/two_third_last]

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información