L’Assemblea. Una obra de Teatre + Fòrum sobre el cooperativisme

Un dels valors de el timbal és el compromís social i amb el nostre entorn. Per aquest motiu, volem crear projectes que visibilitzin i facin reflexionar sobre conflictes socials així com utilitzar tècniques teatrals per treballar amb col·lectius amb necessitats específiques per ajudar-los a entendre i millorar la seva relació amb l’entorn.

L’Assemblea
Una obra de Teatre + Fòrum sobre el cooperativisme

Partint de la necessitat de crear eines de difusió i divulgació innovadores i potents sobre el món cooperatiu, la consultoria d’Economia Social Coopdemà SCCL i el Centre de Formació i Creació Escènica El Timbal SCCL uneixen forces per a crear L’Assemblea, una obra de Teatre + Fòrum amb l’objectiu de mostrar el potencial del cooperativisme com a model econòmic consolidat.

L’obra de Teatre

L’Assemblea ens mostra la realitat d’una cooperativa viscuda des de l’interior, amb les seves dificultats, somnis, projectes, estratègies o comportaments. Permet plasmar els temes més rellevants per apropar al públic a la vida quotidiana d’una cooperativa.

El Fòrum

Després de la representació, s’obre un espai de debat entre els actors i els assistents per aprofundir i consolidar els
coneixements sobre el cooperativisme.

Us pot interessar L’Assemblea si sou una Cooperativa i voleu fer autocrítica i reflexionar sobre les pràctiques de la gestió col·lectiva o si sou un Centre Educatiu, Universitat o Institut de Secundària i voleu apropar als i les estudiants a l’Economia Social i Solidària i a l’Emprenedoria Cooperativa.

Format curt: 1 hora
Format llarg: 1 hora 40 minuts

Més informació: escola@eltimbal.org

[embedvideo type=”youtube” id=”Gz2-HHWlg1g”]
Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información