centre de formació i creació escènica

La Formació Professional al nostre centre està dissenyada amb la finalitat prioritària de proporcionar a les persones que hi participen en els seus plans d’estudis les competències necessàries per a actuar en els àmbits escènics i audiovisuals, promoure projectes artístics propis, a la vegada que estimula l’emprenedoria i autonomia suficient per a dur a terme programes d’actuació en l’àmbit de la dinamització, de l’expressió i la comunicació en general.

La nostra formació professional comprèn els següents plans d’estudi:

Cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral.
Estudis professionals de matí

El timbal, Centre de Formació i Creació Escènica, imparteix des de la seva aprovació oficial per part de la Generalitat de Catalunya el Cicle Formatiu de Grau Superior en “Tècniques d’actuació teatral”.Té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

 

Pla de formació actoral.
Estudis professionals de tarda

Adreçat a futurs actors i actrius, es defineix com un pla singular de formació de l’actor contemporani, on la interpretació s’integra en un projecte educatiu coherent i pragmàtic, que facilita als intèrprets les bases per a la seva autonomia com a creadors.

Postgrau d’interpretació en cinema i TV

Onzena edició del curs d’actuació en els àmbits audiovisuals amb prestigiosos directors catalans de cinema i especialistes en formació de l’actor. Programa de formació i perfeccionament que ofereix eines a l’actor i  a l’actriu perquè distingeixi clarament l’actuació audiovisual de l’actuació teatral i permet una àmplia exercitació d’escenes i monòlegs a cadascuna de les fases de treball.

Postgrau d’interpretació teatral. Metodologia CODA

Fausto Carrillo i Ricard Boluda, creadors del Sistema d’interpretació actoral Coda, proposen un treball personalitzat que permeti la conquesta i domini de la organicitat en escena.
Especialistes en diagnosticar els problemes i disfuncions dels/les intèrprets i en oferir propostes específiques de  treball ajustades a les seves necessitats.
Tècniques pròpies que permeten integrar la personalitat de l’actor i l’actriu a les regles del joc escènic. 

Postgrau en creació teatral (novetat!)

Programa anual de formació i perfeccionament que permet l’adquisició d’eines per a la creació de peces teatrals en col·lectiu i per al desenvolupament de la pròpia veu i l’autonomia creativa de l’intèrpret. Basat en la pedagogia de Jacques Lecoq, el postgrau aprofundirà en el coneixement de diferents territoris teatrals i les seves dinàmiques tant a nivell dramatúrgic com interpretatiu. 

 

Anar a Dalt