Pràctiques de moviment

Pràctiques de moviment | Formació personal

la-foto-2.jpg

Objectius

Les Pràctiques de Moviment volen aportar a l’intèrpret un ventall de recursos expressius, basats en un acurat treball físic, que li permetrá prendre consciència del seu instrument, el cos, per tal de fer-ne un bon ús: extreure’n el màxim rendiment amb el mínim d’esforç.

Es portarà a terme una immersió en el treball corporal, a través de tres tallers  trimestrals, impartits per tres pedagogs amb diferents maneres d’entendre el cos i les seves possibilitats escèniques i expressives. Un tast metodològic que obrirà noves portes en la concepció del cos com a mitjà de comunicació, totes elles tècniques necessàries per esdevenir un intèrpret complert, lliure i amb una forta presència escènica.

Els tallers finalitzaran amb una posada en escena.

Olga Álvarez

Taller TÈCNICA PRESENCE

La tècnica Presence dóna una gran consciència a tot el cos per moure’s amb llibertat i prepara la ment per treballar sense prejudicis.

Jaume Sangrà

Taller PARAULES EN MOVIMENT

A través del cos descobrirem que darrera cada frase – pensament – s’hi amaguen innombrables seqüències de moviment que ens conduiran a comprendre i a aprofundir en el significat d’allò que volem dir mitjançant la paraula.

Arantza López

Taller: IMPROVISACIÓ EN MOVIMENT. Composició instantània.

Què és el que et mou? Quin és el teu impuls creatiu? Cercarem la teva font de moviment, el teu motor. Posaràs émfasi en la capacitat constant i present, que demana el joc improvisat, de prendre decisions immediates.

Calendari i horari

Inici curs     02/10/2015

Final curs    17/06/2016

Horaris

Divendres de 19:00 a 21:00 hores

Professorat

Olga Àlvarez

Jaume Sangrà

Arantza López

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información