Interpretació jove avançat

Endinsa’t en el món de la Interpretació en el teatre i el cinema.

Si vols explorar les teves habilitats interpretatives i aprendre les diferències entre actuar per teatre i per càmera, aquest és el teu curs.

Contingut

Bloc 1 – El joc teatral: escalfem motors. En aquest primer bloc treballarem a partir del cos, la veu i el moviment. Treball de consciència corporal i escalfament. Amb exercicis i improvisacions, recordarem les regles bàsiques del joc teatral, treballarem la creació de personatges posant èmfasi en la importància del rol dins de la situació.

Bloc 2 – Treball d’escenes: Com afrontem un text per primera vegada? Durant aquest segon bloc aprendrem les eines bàsiques per analitzar un text i donarem els primers passos cap a la posada en escena. Del treball de taula a la sala d’assaig. Finalitzarem aquest bloc amb una mostra oberta a públic de les escenes treballades.

Bloc 3 -. Interpretació davant la càmera: del teatre al cine. La finalitat d’aquest últim bloc és aplicar tots els coneixements adquirits durant els curs, ara, davant de la càmera. Treballarem a partir d’exercicis, improvisacions i guions de seqüències de series o films, tot gravant-les i visionant-les posteriorment per tal de poder aprendre a partir de la pròpia pràctica. Aquest bloc finalitzarà amb una projecció oberta a públic del material gravat a classe.

A qui s'adreça

Adreçat a joves actors i actrius de 16 a 18 anys, amb formació mínima prèvia i amb ganes d’explorar i millorar el treball tant teatral com cinematogràfic.

Horaris

Dissabtes de 10:00 a 13:00h.

Calendari

Inici curs
01/10/2022

Consulteu la possibilitat de fer la inscripció un cop ha començat el curs si queden places disponibles.

Final curs
Juny del 2023.

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 10901
    )

)
Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información