Jove avançat càmera

Actuar al cinema o a televisió no és exactament igual que actuar al teatre, tot i que també tenen aspectes en comú.

Sovint es diu que el teatre és un pla general continu i que el cinema permet jugar amb diferents maneres de conduir la mirada de l’espectador, fent un primer pla, per exemple. Per això, els actors i les actrius haurem d’adequar la nostra interpretació al medi en el que estem treballant i per això també és tant important conèixer bé la feina de l’actor i l’actriu davant de càmera i posar-la en pràctica abans de començar a fer càstings per a treballar en una pel·lícula, una sèrie o en publicitat.

Contingut

Durant el curs, treballarem a partir d’exercicis, improvisacions i guions de seqüències de series o films, tot gravant-les i visionant-les posteriorment per tal de poder aprendre a partir de la pròpia pràctica.

Al finalitzar aquest curs, tindràs les eines bàsiques per a poder afrontar un rodatge amb tranquil·litat i professionalitat, i que et permetran donar la millor interpretació possible.

A qui s'adreça

Adreçat a joves actors i actrius, amb nivell mig-avançat amb ganes d’explorar el treball davant la càmera i millorar el resultat dels càstings i dels rodatges.

Horaris

Dissabtes de 10:00 a 13:00h.

Calendari:

Inici curs
18 de setembre del 2021.

Consulteu la possibilitat d’inscriure-us un cop ha començat el curs si queden places disponibles

Final curs
Juny del 2022.

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 10901
    )

)