La màscara neutra

Un viatge per retornar a l’essència del teatre

Contingut

La màscara neutra augmenta la presència escènica de l’intèrpret i el situa en un estat de curiositat, de descoberta des de la calma. Això li possibilita treballar sense por per tal de redescobrir-ho tot com si fos la primera vegada.

Així doncs, la màscara neutra ens permet ampliar els nostres límits interpretatius i adquirir un estat de receptivitat absoluta.

Durant aquest curs, treballarem amb el cos i l’espai la qual cosa ens proporcionarà un marc de joc que ens farà alliberar i descobrir totes les nostres possibilitats com a actors i actrius.

Metodologia i objectius

El treball serà molt individualitzat i estarà basat en la investigació i la descoberta. Les sessions s’iniciaran sempre amb un escalfament físic i posteriorment es proposaran exercicis amb i sense la màscara a partir dels quals detectarem tot allò que ens cal potenciar com a intèrprets.

Objectius:

 • Augmentar la presència escènica de l’intèrpret
 • Millorar la construcció i percepció de l’espai teatral
 • Adquirir nous codis de moviment
 • Treballar el ritme intern de l’intèrpret
 • Alliberar el nostre imaginari
 • Treballar l’equilibri i el desequilibri
 • Incorporar les forces d’empènyer i estirar com a eines dramàtiques
A qui s'adreça

El curs va adreçat a persones que tinguin un mínim d’un any de formació teatral. Les sessions de treball tenen un component físic important i es demana que si teniu alguna lesió, n’informeu al centre per veure si el curs és adequat per a vosaltres.

Caldrà venir amb roba còmoda i neutra (samarretes sense logos, dibuixos o escrits i pantalons de xandall o malles) que us permeti moure lliurement.

Calendari

Inici curs
18/01/2024

Final curs
22/02/2024

Horari

Dijous de 20h a 22h

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 881
    )

)
Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información