Presentem “Les alegres casades de Windsor”, de 2n CFGS!

El proper 1 d’abril, l’alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral —la formació professional reglada que oferim a la nostra escola de teatre— presenta el taller final “Les alegres casades de Windsor” sota la direcció de Montse Bernad. Aquest és un text de William Shakespeare adaptat per Marc Rosich. La funció serà a les 19h al CC Can Felipa.

Informació pràctica

  • La venda d’entrades serà anticipada i exclusivament online. Així doncs, no es podran comprar presencialment.
  • Podreu adquirir les entrades a partir del 22 de març i fins a una hora abans de la funció fent click aquí.
  • Preu de l’entrada: 6 €
  • CC Can Felipa: C/ de Pallars, 277 (08005, Barcelona)

Sinopsi

«Les alegres casades de Windsor» és una de les comèdies de Shakespeare que han conegut més fortuna: la trama del pretendent burlat i apallissat, que trobem repetida una i altra vegada en el teatre europeu medieval, pren un relleu excepcional a través de la figura de Falstaff.

Podríem dir que, a més, que amb «Les alegres casades de Windsor», Shakespeare va concebre una obra feminista; en efecte, les casades de la comèdia, tant la senyora Ford com la senyora Page, es mouen amb una perfecta desimboltura davant els marits i davant el pretès amant i, per acabar-ho d’arrodonir —atenció spoiler—, la joveneta Anna Page es desfà de tots els promesos que li proposa el clan familiar i es fuga amb el noi que estima.

No espereu però en aquesta posada en escena, castells i vestits d’època perquè, seguint l’exemple de la companyia que per excel·lència ens presenta cada estiu una versió estival de les comèdies del mestre anglès (Cia. Pàrking Shakespeare), convertirem el Windsor elisabetià en un resort de vacances d’estiu, amb tots els personatges, tal i com explica Marc Rosich, «amb una predisposició ociosa per a la revetlla, les malifetes, les corredisses i les preses de pèl».

Així doncs, el divertimento està servit. Esperem que el gaudiu tant o més del que hem gaudit nosaltres als assajos.

Montse Bernad

Fitxa artística

Autoria: William Shakespeare
Adaptació: Marc Rosich
Direcció: Montse Bernad

Intèrprets: Marta Castro, Clàudia Garcia, Elena Maestro, Duna Climent, Victor Visús, Victor Wobgladis Vargas, Emma Sánchez, Núria Belda, Tomeu Llopis, Elsa Llargués, Bryan Alvarado, Amanda Pocurull, Ariadna del Castillo, Aida González, Duna Petit, Ismael González

Assessorament vocal: Natàlia Sellarès
Assessorament i disseny de vestuari: Montse Miralles
Disseny llums: Josep Pijoan
Agraïments: Cia. Pàrking Shakespeare, Marc Rosich i Rafató Teatre