Obrim nous cursos de teatre al gener a el timbal

Obrim nous cursos de teatre al gener a el timbal

 

L’inici d’un nou any és un bon moment per a nous propòsits. Per tant, obrim nous cursos de teatre al gener a el timbal!

 

Si mai no has trobat el moment d’inscriure’t als nostres cursos de teatre, ara és el moment. Aquest gener fem dues noves propostes de cursos regulars per a adults i, com sempre, són de dues hores setmanals. En aquest cas, el període és de gener a juny.

 

A qui s’adrecen?

Aquests cursos de teatre estan pensats, tant per aquelles persones que volen en un futur dedicar-se professionalment a la interpretació, per aquelles que volen millorar certes aptituds, o les que senten atracció per les Arts Escèniques i cerquen l’enriquiment personal!

 

Com em puc inscriure?

Per fer la inscripció, contacta amb la secretaria del centre escrivint a escola@eltimbal.org o truca al 93 302 73 47.

També pots passar per la nostra escola en l’horari d’atenció al públic habitual: de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 21h.

 

Més informació d’interès!

Si encara tens dubtes, pots llegir l’article al blog de eltimbal Per què hauries de començar avui mateix classes de teatre i interpretació. En aquest article, t’expliquem quines són les oportunitats que ens ofereix fer classes de teatre i estudiar interpretació.

“Fer classes de teatre ens dóna oportunitat d’actuar, d’accionar. D’assajar. D’equivocar-nos. De sentir la nostra vulnerabilitat i no amagar-la. D’exposar-nos. De jugar. De superar prejudicis, vergonyes i egos. De fer les coses d’una altra manera, de provar-nos en situacions amb què somiem. De descobrir possibilitats. De superar-nos. D’expressar-nos lliurement. De riure, plorar, cridar, ballar, saltar i de poder ser, durant aquests moments, com ens doni la gana, assumint la nostra espontaneïtat i responsabilitat. Ens empeny a desemmascarar les diferents formes en què ens limitem i amaguem. Ens repta a fer alguna cosa diferent. Ens dóna l’alegre oportunitat de compartir-lo amb altres persones i oferir-lo plens d’entusiasme al públic.”

Llegeix l’article complet aquí!

 

Et recordem que…

També tenim cursos intensius d’hivern! Pots veure tota la informació aquí.

 

cursos teatre interpretació escola barcelona el timbal