Bon any nou! Per un 2016 espectacular!

Aquest any 2015 que s’acomiada ha estat per a nosaltres un any ple de canvis i notícies positives. Esperem el mateix per a tots vosaltres.

Després de 46 anys de vida, els darrers 28 al carrer Portaferrissa, ens hem mudat a un nou espai dissenyat per la cooperativa d’arquitectes LaCol. Aquest nou local, adaptat a les normatives mediambientals i de confort més exigents, ens ha permès també encetar el nou cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral. Em pogut concloure així, molts anys de reivindicació i de dignificació dels nostres estudis a nivell d’homologació amb la Generalitat de Catalunya.

Ha estat també un any on hem crescut en nombre de socis cooperativistes, permetent el creixement social de la cooperativa. Hem estat presents, com cada any des de la seva edició inaugural, a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, teixint cooperació i treballant cada cop més en l’economia social en el nostre País.

Per vosaltres, per les Arts Escèniques i per la Cultura! Per 46 anys més donant el millor de cadascú de nosaltres per la formació artística al nostre País. Feliç any 2016!