“Cançó per tornar a casa”, taller final de 2n del CFGS

El proper 16 d’abril, l’alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral —la formació professional reglada que oferim a la nostra escola de teatre— presenta “Cançó per tornar a casa”, de Denise Despeyroux. La funció serà al CC Can Felipa. Es faran dos passis, un a les 17:30h i un altre a les 20h.

Informació pràctica

  • La venda d’entrades serà anticipada i exclusivament online. Així doncs, no es podran comprar presencialment.
  • Podreu adquirir les entrades a partir del 8 d’abril i fins a una hora abans de la funció fent clic aquí.
  • Fixeu-vos bé en el moment de comprar les entrades i escolliu bé el passi al que hi voleu assistir!
  • Preu de l’entrada: 6 €
  • CC Can Felipa: C/ de Pallars, 277 (08005, Barcelona)

Sinopsi

“Cançó per tornar a casa” barreja dues realitats argumentals, la història de Renata, Rita i Greta, tres antigues amigues i ex-actrius en plena crisi existencial que es reuneixen de nou en el lloc on van gaudir del seu primer i únic èxit vital. Cap d’elles ha aconseguit construir una vida satisfactòria des de llavors. La casualitat vol que el dramaturg amb el qual van debutar fa 26 anys s’hagi refugiat a prop d’elles, i un nexe en comú farà que la seva realitat es vinculi a la d’un hipnòleg fugit de la justícia i la seva ajudant.

“Cançó per tornar a casa” és una veritable comèdia imprevisible, on la melodia dels personatges oscil·la, per aparent atzar, entre el somriure i la tristesa. En aquest tipus de comèdies al fons sempre hi ha pèrdua, però mentrestant bull l’esplendor de la història efervescent. La pròpia autora la defineix així: “És una fantasia tragicòmica, una comèdia desesperada on diversos éssers extraviats troben formes estranyes d’estar junts.”

Fitxa artística

Intèrprets: George Azenabor, Anna Carrasco, Damià Castelar, Emma Dodero, Núria Domènech, Judit González, Sígrid Guasch, Mafalda Hansen, Ferran Julià, Paula López, Emma Pla, Sílvia Pujades, Nadine Nube Rodríguez, Felipe Rodríguez, Juan Manuel Vargas
Vestuari: George Azenabor, Emma Dodero, Judit González, Mafalda Hansen.
Atrezzo i escenografia: Damià Castelar, Sígrid Guasch, Paula López, Sílvia Pujades, Nadine Rodríguez, Juanma Vargas.
Espai sonor: Anna Carrasco, Damià Castelar, Núria Domènech, Ferran Julià, Emma Pla, Felipe Rodríguez.
Tècnic de llum: Lucas Tornero
Espai escènic, versió i direcció: Ricard Boluda
Agraïments: Natàlia Sellarès, professora d’entrenament de la veu parlada.