Casal d’estiu per a nenes, nens i joves! L’estiu a escena.

L’ESTIU A ESCENA és un casal on, partint d’un centre d’interès i mitjançant el joc, l’experimentació i la creativitat, ens endinsarem en el món de les arts escèniques!

El casal serà un espai per donar veu a la creació dels infants i joves.

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 25 de juny a les 13:00 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari.

IMPORTANT

Entenem que aquest any, el casal i els cursos d’estiu per a nenes, nens i joves són més necessaris que mai, ja que els permetrà reconnectar amb els altres, el joc, la creativitat, l’expressió artística i tots aquells valors que les Arts Escèniques proporcionen.
I amb la tranquil·litat de saber que s’organitzaran seguint les mesures de seguretat i higiene que marquin les autoritats sanitàries.

 • Juliol a escena
  Del 6 al 10 de juliol
  De 9h a 14h
 • Setembre a escena
  De l’1 al 10 de setembre
  De 9h a 14h

* Possibilitat d’ampliar l’horari de 14h a 15h. Durant aquella hora d’acollida, oferim l’espai de menjador, els utensilis, la nevera i el microones per a l’alumnat que vulgui portar el seu dinar.

Aquest casal s’adreça a grups de diferents edats:

 • Nenes i nens de 8 a 11 anys
 • Nenes i nens d’ 11 a 13 anys
 • Joves de 13 a 15 anys

Podeu veure tota la informació clicant aquí.