Casal d’estiu per a nenes, nens i joves! L’estiu a escena.

L’ESTIU A ESCENA és un casal on, partint d’un centre d’interès i mitjançant el joc, l’experimentació i la creativitat, ens endinsarem en el món de les arts escèniques!

El casal serà un espai per donar veu a la creació dels infants i joves.

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 15 de juny a les 17:30 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari.

IMPORTANT

Entenem que aquest any, el casal i els cursos d’estiu per a nenes, nens i joves són més necessaris que mai, ja que els permetrà reconnectar amb els altres, el joc, la creativitat, l’expressió artística i tots aquells valors que les Arts Escèniques proporcionen.
I amb la tranquil·litat de saber que s’organitzaran seguint les mesures de seguretat i higiene que marquin les autoritats sanitàries.
Degut al moment excepcional que estem vivint, no estem fent cobraments de matrícules en el moment de la reserva. El que sí que fem és animar-vos a fer-la amb antelació pel nombre molt limitat de places ofertades i per tal no us quedeu sense la vostra.

 • Juliol a escena
  Del 6 al 10 de juliol
  De 9h a 14h
 • Setembre a escena
  De l’1 al 10 de setembre
  De 9h a 14h

* Possibilitat d’ampliar l’horari de 14h a 15h. Durant aquella hora d’acollida, oferim l’espai de menjador, els utensilis, la nevera i el microones per a l’alumnat que vulgui portar el seu dinar.

Aquest casal s’adreça a grups de diferents edats:

 • Nenes i nens de 8 a 11 anys
 • Nenes i nens d’ 11 a 13 anys
 • Joves de 13 a 15 anys

Podeu veure tota la informació clicant aquí.