Cursos intensius de teatre de tardor!

Cursos intensius de teatre de tardor de el timbal!

 

Els cursos intensius de teatre són ideals tant per aquelles persones que es volen iniciar, com per aquelles que volen complementar la seva formació en una disciplina específica. Professionals del sector en actiu ofereixen aquestes formacions intensives.

 

Els intensius de cap de setmana són en els següents horaris: dissabte de 10h a 13h i de 14h a 17h i diumenge de 10h a 14h.

Si voleu més informació d’aquests cursos, podeu contactar amb la secretaria del centre de 9h a 14h i de 16h a 21h, escrivint a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47. També podeu venir-vos a informar presencialment a la nostra escola (carrer Roger de Flor 85, 08013 Barcelona)!

 

Més informació d’interès

Pots llegir l’article de el blog de el timbal: Per què hauries de començar avui mateix classes de teatre i interpretació

Fer classes de teatre, estudiar interpretació ens dóna oportunitat d’actuar, d’accionar. D’assajar. D’equivocar-nos. De sentir la nostra vulnerabilitat i no amagar-la. D’exposar-nos. De jugar. De superar prejudicis, vergonyes i egos. De fer les coses d’una altra manera, de provar-nos en situacions amb què somiem. I també en què temem. De descobrir possibilitats. De superar-nos. D’expressar-nos lliurement. De riure, plorar, cridar, ballar, saltar i de poder ser, durant aquests moments, com ens doni la gana, assumint la nostra espontaneïtat i responsabilitat. Ens empeny a desemmascarar les diferents formes en què ens limitem i amaguem. Ens repta a fer alguna cosa diferent. Ens dóna l’alegre oportunitat de compartir-lo amb altres persones i oferir-lo plens d’entusiasme al públic. […]

 

el timbal, la primera escola d’arts escèniques del país. Més de 50 anys formant actrius i actors.

Fes-ho realitat, surt a escena!

 

intensius tardor escola teatre interpretació barcelona el timbal