el timbal formem part del Petit Romea al Nadal

el timbal formem part del Petit Romea al Nadal

 

el timbal formem part del cicle Petit Romea del Teatre Romea de Barcelona aquest Nadal, participant a l’espectacle “El conte de Nadal i la Sra. Scrooge”.

 

L’espectacle està impulsat i produït per Viu el Teatre i l’Excèntrica a partir de la idea de crear una versió d’aquest conte on també hi jugaran personatges d’altres històries. Aquest és un recurs en espectacles nadalencs a altres llocs del món que han traslladat a casa nostra transformant-ho al nostre imaginari popular.

Aquest és un projecte de teatre participatiu, on s’hi impliquen diferents organitzacions artístiques. L’objectiu és vincular un projecte amb un equip professional tècnic i artístic a aquells infants i joves que tinguin interès per diferents llenguatges artístics i s’hi estiguin formant.

Quan ho presentem?

Podreu veure el nostre alumnat del grup Nenes i nens A dels cursos regulars el 28 i 29 de desembre a les 12h al Teatre Romea de Barcelona.

Les families de l’alumnat que hi participa tindreu un codi de descompte d’un 20% per cada entrada, que podeu demanar a la secretaria de el timbal, escrivint a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.

Altra informació d’interès

Us recomanem llegir l’article al blog de el timbalL’expressió dramàtica i les capacitats de comunicació dels nens i nenes“.

A el timbal apostem per un aprenentatge vivencial. Mitjançant els jocs teatrals, els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix. De tal manera adquireixen experiències que els acompanyen en el seu desenvolupament personal. Treballem amb una metodologia lúdica i respectuosa amb les necessitats pròpies de l’alumnat […]

conte nadal scrooge el timbal escola teatre interpretació romea barcelona