Fons Next Generation. Subvencions per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures a el timbal

Gràcies al fons Next Generation, a el timbal hem pogut renovar i ampliar el nostre material d’il·luminació per a poder desenvolupar les mostres amb públic de tots els treballs que es fan al centre.

 

Aquesta renovació també ens permet enfortir la nostra àrea de creació dotant els nostres espais d’exhibició  amb una infraestructura que ha de permetre generar un viver de companyies residents per tal es puguin professionalitzar i desenvolupar els seus projectes al nostre Centre.

 

Next Generation escola el timbal

 

Gran part de les nostres activitats que no són purament formatives estan vinculades al foment de la recerca i l’experimentació, la formació, la creació, la producció, l’entrenament, la difusió i l’exhibició de tots els treballs sorgits del centre ja siguin generats per les companyies formades als nostres plans d’estudis o des de les residències que oferim a companyies externes.

Actualment, al centre es fan més de 30 funcions i mostres anuals amb públic i el material tècnic de què disposem havia quedat obsolet. La majoria d’aquest material va ser adquirit entre l’any 2000 i 2002 i provocava una gran despesa de manteniment. Aquest fet generava un increment en el consum energètic i en la generació de residus totalment innecessari.

Els fons Next Generation han resultat ser, doncs, un impuls clau per guanyar en qualitat de treball, en infraestructures i en la nostra gestió energètica sostenible.