Inscripcions obertes pel curs 2018-2019! Darreres places!

Formació Professional

Té la finalitat prioritària de proporcionar a les persones que hi participen en els seus plans d’estudis les competències necessàries per a actuar en els àmbits escènics i audiovisuals, promoure projectes artístics propis, a la vegada que estimula l’emprenedoria i autonomia suficient per a dur a terme programes d’actuació en l’àmbit de la dinamització, de l’expressió i la comunicació en general.

Podeu consultar els diferents plans d’estudis i calendari d’inscripcions aquí.

Formació per nens i nenes, joves i adults

  • Amb els nens i nenes, apostem per un aprenentatge vivencial on els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix, adquirint així experiències que els acompanyen en el seu desenvolupament personal.
  • Amb els joves, es pretén inculcar els valors que dóna una formació artística, així com potenciar la sensibilitat i les capacitats d’expressió i comunicació dels joves.
  • Amb els adults, aquesta formació té el mateix rigor que la formació per professionals, però adaptat en horaris i disciplines. Cursos adreçats tant per aquelles persones que volen dedicar-se professionalment a la interpretació, per aquelles que volen millorar certes aptituds, com per les que senten atracció per les arts escèniques i busquen l’enriquiment personal.

Podeu demanar més informació a la secretaria del centre, escrivint a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.