Ja et pots matricular pel curs 2020-2021

el timbal, més de 50 anys en la formació tant personal com professional, potenciant habilitats creatives i comunicatives en l’àmbit Teatral i Audiovisual.

Cursos regulars per a adults

 

 

La pràctica dels llenguatges escènics possibilita el desenvolupament de la capacitat de comunicar-nos i desvetlla la nostra actitud creadora. La formació per a adults està orientada a desenvolupar les sensibilitats artístiques en totes aquelles persones que se senten atretes pels valors que imprimeixen les arts escèniques.

L’alumnat pot aconseguir una formació “a mida” gràcies a les diferents matèries, nivells i horaris que s’ofereixen. Es pot escollir fer un sol curs o bé sumar-ne varis. Des del centre es pot orientar a l’alumnat a escollir allò que més convingui segons les seves possibilitats, nivell i objectius. Al llarg del curs anirem programant cursos intensius per enriquir i complementar la vostra formació.

Per veure tota l’oferta formativa, fes click aquí.

Cursos regulars per a joves de 12 a 18 anys, agrupats per franges d’edat

 

Es pretén inculcar els valors que imprimeix una formació artística, així com potenciar la sensibilitat i les capacitats d’expressió i comunicació dels joves

Per veure tota l’oferta formativa, fes click aquí.

Cursos regulars per a nenes i nens de 7 a 11 anys, agrupats per franges d’edat

 

Apostem per un aprenentatge vivencial on, mitjançant els jocs teatrals, els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix adquirint així experiències que els acompanyen en el seu desenvolupament personal. Treballem amb una metodologia lúdica i respectuosa amb les necessitats pròpies de l’alumnat.

Per veure tota l’oferta formativa, fes click aquí.