Matrícula oberta pel Postgrau d’Interpretació en Cinema i Televisió

Ets actor o actriu i sempre has volgut especialitzar-te en la interpretació davant la càmera? Encara hi ets a temps! Així que si no coneixes el Postgrau d’Interpretació en Cinema i Televisió, ara és el moment de fer-ho! Durant el mes d’octubre seguirem fent proves per accedir al curs 2020-2021!

Què has de fer per inscriure’t a la prova?

  1. Enviar el currículum i/o videobook i certificat d’estudis a escola@eltimbal.org.
  2. Un cop admès a la prova, des de secretaria se us donarà dia i hora per fer la prova.
  3. Cal preparar-se un monòleg cinematogràfic triat per la persona aspirant (2 o 3 minuts màxim) i fer-nos-el arribar per e-mail.
  4. Per formalitzar la inscripció com a aspirant de la prova d’accés caldrà abonar les taxes corresponents.
  5. Un cop la persona és admesa s’inicia el procés de matriculació.

A qui s’adreça? El Postgrau d’Interpretació en Cinema i Televisió està adreçat a graduats/es en art dramàtic (ESAD, CFGS, Formació Professional amb titulació pròpia) i a professionals del sector sense titulació que puguin acreditar experiència professional.

Pla d’estudis. Aquest postgrau és de caràcter anual, i està basat en un programa de formació i perfeccionament que facilita l’entrada a la professió a actors i actrius que volen desenvolupar -se en l’àmbit audiovisual. El programa s’estructura en tres mòduls professionals i finalitza amb la presentació del Treball de Final de Postgrau. Durant l’any es faran Masterclasses amb especialistes que complementaran la formació de l’alumnat.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.