Postgrau d’interpretació en cinema i televisió

Postgrau anual basat en un programa de formació i perfeccionament que facilita l’entrada a la professió a actors i actrius que volen desenvolupar -se en l’àmbit audiovisual.

Dirigit a graduats/des en Art Dramàtic (ESAD, CFGS, Formació professional amb titulació) i professionals del sector sense titulació específica que puguin acreditar experiència professional.

Si vols assistir a una de les sessions informatives de portes obertes que oferim, fes click aquí i apunta’t. T’explicarem el pla d’estudis i podràs veure les nostres instal·lacions.

Resum
 • Capacitar a l’actor/actriu per poder treballar en produccions cinematogràfiques i televisives
 • Millorar les possibilitats d’èxit al procés de càsting
 • Apoderar a l’actor/actriu en la seva creativitat, pro activitat i gestió de recursos propis i grupals.

El programa s’estructura en tres mòduls professionals i finalitza amb la presentació del Treball de Final de Postgrau. Puntualment, s’organitzaran Masterclasses amb especialistes que completaran la formació del postgrau. En cap cas es podran cursar els mòduls per separat. El compromís d’assistència i pagament és anual.

L’admissió es fa en base al  currículum i certificat d’estudis que cal fer arribar a escola@eltimbal.org. Un cop admès a la prova, cal demanar dia i hora a secretaria del centre i fer arribar el monòleg cinematogràfic triat per la persona aspirant via e-mail. El text ha de tenir una durada de 2 a 3 minuts màxim. Es realitzaran proves d’accés durant l’octubre 2020. MATRÍCULA OBERTA.

L’alumnat que hagi cursat satisfactòriament el Pla de Formació Actoral o el Cicle Formatiu de Grau Superior a eltimbal estan exempts d’aquesta prova.

Per formalitzar la inscripció com a aspirant de la prova d’accés caldrà abonar les taxes corresponents i inscriure’s a la secretaria del centre. Un cop la persona és admesa s’inicia el procés de matriculació. Les places que oferim al postgrau són limitades.

Si vols saber més, vine a la sessió informativa el dimarts 19 de maig a les 20 hores o el dimarts 30 de juny a les 20 hores. Per assistir-hi cal inscriure fent clic aquí o a secretaria.

Mòdul I. TÈCNICA ACTORAL I ENTRENAMENT A CÀMERA

Es treballarà la tècnica actoral des del Sistema Pedagògic CODA, metodologia d’interpretació de l’actor i l’actriu contemporani així com la pràctica Interpretativa aplicada al guió cinematogràfic i al guió tècnic mitjançant escenes de pel·lícules o sèries de tv. El visionat, la pràctica de rodatge en set i el feed-back individual i concret per part dels professors/es seran els mecanismes de treball per tal de perfeccionar la tècnica i dotar d’organicitat el treball.

Mòdul II. PRÀCTICA PROFESSIONAL DE RODATGE

Mòdul que permet posar en pràctica la tècnica i que afavoreix el contacte amb la realitat professional des del treball amb   prestigiosos/ses professionals del medi.

Inclou pràctiques d’assajos i de rodatge en set amb directors/res de cinema i televisió a partir de seqüències audiovisuals.

Mòdul III. CÀSTING

Es treballarà  la preparació i l’execució de càsting, el material necessari per poder optar a proves i l’exploració personal de cada perfil per augmentar les possibilitats d’èxit.

Treball de Final de Postgrau

Projecte teòrico-pràctic supervisat pels tutors corresponents que es defensarà durant l’últim període de la formació.

 • D’octubre de 2020 a juny de 2021.
 • 280 hores de formació + 135 hores de treball autònom
 • Dimarts i dijous de 9h a 13h
 • Inici de curs: dijous, 15 d’octubre
Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 875
    )

  [1] => Array
    (
      [professor] => 15788
    )

  [2] => Array
    (
      [professor] => 6695
    )

  [3] => Array
    (
      [professor] => 529
    )

  [4] => Array
    (
      [professor] => 9021
    )

  [5] => Array
    (
      [professor] => 7705
    )

  [6] => Array
    (
      [professor] => 10855
    )

  [7] => Array
    (
      [professor] => 4045
    )

  [8] => Array
    (
      [professor] => 538
    )

  [9] => Array
    (
      [professor] => 879
    )

)

“El Postgrau d’interpretació en cine i tv de eltimbal va ser un boom d’informació. Veure com cada director veu una cosa diferent i intentar trobar tot allò que busquen, veure com volen treure de tu tot allò que cadascú veu… va ser molt interessant, divertit, productiu i una passada. Massa curt es va fer!”

“Diversió, treball, investigació en diferents mètodes, talent a tope, nervis, alegría… has d’exprimir tot el que puguis de tot el talent que passa per aquest Postgrau. Per repetir i mai deixar d’aprendre “

Paula Bou, Actriu. Promoció 2018-2019

GALERIA DE TREBALLS