Obert el termini d’inscripció a la prova d’accés de setembre del Pla de Formació Actoral!

Vols ser actor? Vols ser actriu?

el timbal obre la convocatòries de la prova d’accés de setembre del Pla de Formació Actoral pel curs 2020-2021.

Calendari

  • Període d’inscripció: del 14 de juliol al 11 de setembre.
  • Prova d’accés: dilluns 14 de setembre de 15 a 20 hores.

Requeriments

L’assistència i la puntualitat a tots els exercicis de les proves són obligatòries, així com la utilització de roba còmoda i adient per a les proves. És necessari venir amb roba de treball negre i amb mitjons antilliscants o descalços.

L’estructura de la prova

La prova s’estructura en dos blocs de dues hores amb una pausa de 30 minuts entre els dos.

Durant la primera part es treballarà amb el professorat d’entrenament de cos i de veu per tal de portar a terme una avaluació inicial de les aptituds de les persones aspirants. Es tracta de proves comunes on es treballa amb el format de grup-classe.

Durant la segona part es treballarà amb el professorat d’interpretació. La prova constarà d’una part comuna (grup-classe) on es plantejaran exercicis d’imaginari, improvisació , vinculació i interrelació. La part individual consistirà en la presentació d’un monòleg que l’aspirant triarà entre les opcions proposades pel centre.  Es valorarà la capacitat interpretativa així com la de proposta escènica. L’aspirant pot portar el vestuari i l’ escenografia que consideri important per la posada en escena del seu monòleg.

Avaluació, resultats de les proves d’accés i matriculació

La comissió avaluadora estarà designada per l’equip directiu del centre i constarà d’entre dos a quatre professors/es de diferents matèries.

Els resultats seran ADMÈS O NO ADMÈS (i en aquest cas una recomanació per tal de poder tornar a intentar-ho el proper curs si es desitja) i es comunicaran via mail el dia següent de la prova.
Un cop la persona és admesa s’inicia el procés de matriculació. El Centre ofereix un màxim de 16 places i es van omplint en estricte ordre d’inscripció.

 

Per a més informació sobre el Pla de Formació Actoral, pla d’estudis i prova d’accés, cliqueu aquí.

Fes-ho realitat, surt a escena!