Postgrau d’interpretació en cinema i televisió. XVI edició.

Formació anual de nivell avançat, basada en un programa de perfeccionament i formació especialitzada que facilita l’entrada a la professió a actors i actrius que volen desenvolupar-se en l’àmbit audiovisual. Un postgrau que compta amb la col·laboració de prestigiosos directors catalans de cinema i especialistes en formació de l’actor.

Proves d’accés

 • Inscripció a la prova oberta fins el 5 de novembre. Contacteu amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o al 93 302 73 47 per fer la inscripció!
 • Les proves seran individuals en horaris concertats.
 • Les places que s’ofereixen són limitades.
 • Inici del curs el 14 d’octubre de 2021.

Objectius

 • Capacitar a l’actor/actriu per poder treballar en produccions cinematogràfiques i televisives, proporcionant tècniques concretes que milloren l’acting i posant-les en pràctica als rodatges amb professionals i directors/res de cine de gran prestigi.
 • Millorar les possibilitats d’èxit al procés de càsting a través del treball sobre un mateix i de l’assessorament  d’alguns dels més reputats directors/es de càsting.
 • Guiar i assessorar a l’alumnat a nivell professional i pedagògic durant tot el procés  i apoderar-lo en la seva creativitat, pro activitat i gestió de recursos propis i grupals, en definitiva, per a créixer com a professional.

Pla d’estudis

 • El programa s’estructura en tres mòduls professionals (Acting: recursos i tècnicaPràctiques de rodatge i per últim, Càsting)  i finalitza amb la presentació del Treball de final de Postgrau, que consisteix en el rodatge d’una producció i exhibició de la mateixa a una sala de cinema.
 • Les sessions de classe són pràctiques i es treballa a partir del learning by doing, tot i que sempre es proporciona un marc teòric i s’estimula a l’alumnat a reflexionar sobre el seu propi aprenentatge, per dotar d’autonomia el seu treball i fomentar el seu creixement professional. El visionat i l’anàlisi, a més del treball sobre guió i exercicis proposats, són les eines didàctiques sobre les que es basa el pla d’estudis. Al llarg de tots els mòduls, a més,  es  proporciona  un mentoratge  en la figura de la tutora de postgrau per tal d’ajudar i recolzar l’evolució personal i professional individual de cada actor i actriu .
 • Els rodatges estan vinculats a productores com Atzucac FilmsLluernaCamille Zonca o Wimbo Productions. El material audiovisual que es produeix al llarg de la formació s’entrega a l’alumnat per tal de poder confeccionar el videobook que donarà sortida i visibilitat al seu talent.
 • Puntualment, s’organitzaran Masterclasses amb especialistes i col·laboracions amb  ESCAC.

 

Podeu veure més informació del Postgrau d’interpretació en cinema i televisió aquí!

 

https://youtu.be/eQfYYKfTleE