Regala cursos de teatre de el timbal!

Regala cursos de teatre a el timbal!

 

Encara no saps què regalar aquest Nadal? T’ho posem molt fàcil: regala cursos de teatre de l’escola el timbal! Si no saps com fer-ho, t’ho expliquem a continuació, pas per pas!

 

Quins regals puc fer?

Una bona opció són els cursos regulars, alguns dels quals comencen a partir del gener. No obstant això, la proposta més habitual per regalar és la de cursos de teatre intensius. A la nostra escola de teatre poden ser de tardor, d’hivern, de primavera o d’estiu. Tenim dos tipus de cursos intensius:

  • Cursos de cap de setmana: curs intensiu de 10 hores durant el cap de setmana (dissabte de 10h a 13h i de 14h a 17h, i diumenge de 10h a 14h).
  • Cursos entre setmana: curs intensiu de 10 hores, que pot ser online o presencial en funció del curs. Són 5 sessions de dues hores cadascuna.

Per a infants i joves també tenim el casal de teatre Estrena’t! durant la setmana santa i l’estiu.

El protagonista del regal podrà escollir qualsevol dels cursos publicats durant el curs 2023-2024.

Vull comprar un pack regal. Què faig?

  • Posa’t amb contacte amb la secretaria del centre via e-mail o telèfon i demana el regal que desitges; només has de tenir en compte que ho has de fer abans del divendres 22 de desembre!
  • Et facilitarem un número de compte per poder fer l’ingrés i et demanarem les teves dades de contacte i les dades de la persona que rebrà el regal.
  • Un cop fet l’ingrés, podràs passar a recollir el val personalitzat i, si ho prefereixes, te l’enviarem per e-mail perquè l’imprimeixis tu mateix.
  • La persona, quan vulgui, podrà posar-se en contacte amb nosaltres per escollir el curs que desitgi fer.

Si teniu més dubtes, podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.

I per últim, per què regalar el timbal?

el timbal som cooperativa i aquest fet forma part de la nostra essència, ja que comporta uns valors ètics i socials fonamentals per a nosaltres: autoajuda, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat. Podeu llegir aquest article al nostre blog.

I per què regalar teatre? Perquè volem que els i les alumnes juguin i explorin els seus límits com quan eren infants , i puguin recuperar l’espontaneïtat, l’alegria, l’energia i vitalitat, lliurant-se al joc. Podeu llegir l’article al blog, “Per què hauries de començar avui mateix classes de teatre i interpretació”.

Regala cursos teatre el timbal