Vols ser actriu? Vols ser actor? Proves d’accés als estudis professionals del Pla de Formació Actoral.

Darrers dies per a fer la inscripció a la convocatòria de juliol de les proves d’accés al Pla de Formació Actoral, els nostres estudis professionals de tarda.

Per formalitzar la inscripció com a persona aspirant a les proves d’accés caldrà inscriure’s a la secretaria del centre i abonar les taxes corresponents. Ho pots fer via mail a escola@eltimbal.org , per telèfon al 93 302 73 47 o presencialment a les nostres instal·lacions. També pots omplir el següent formulari.
El termini finalitza el proper divendres 1 de juliol.
Les proves d’accés són el divendres 8 de juliol.

Estructura de la prova

La prova s’estructura en dos blocs de dues hores amb una pausa de 30 minuts entre els dos.
En el moment de la inscripció a la prova se us proporcionaran els monòlegs proposats pel centre, dels quals n’haureu de triar un (en castellà o català) i el poema per la prova de veu.
També es podrà presentar qualsevol dels monòlegs proposats per a les proves de l’ESAD . En aquest cas, però, caldrà comunicar-ho al centre i facilitar una còpia digital en el moment de la inscripció a les proves.

Durant la primera part es treballarà amb el professorat d’entrenament de cos i de veu per tal de portar a terme una avaluació inicial de les aptituds de les persones aspirants. En aquesta part, a més, es farà un treball sobre el poema que el centre us proporcionarem uns dies abans de la prova. Es tracta de proves comunes on es treballa amb el format de grup-classe.

Durant la segona part es treballarà amb el professorat d’interpretació. La prova constarà d’una part comuna (grup-classe) on es plantejaran exercicis d’imaginari , improvisació , vinculació i interrelació. La part individual consistirà en la presentació del monòleg triat.

Es valorarà la capacitat interpretativa així com la de proposta escènica. L’aspirant pot portar el vestuari i l’ escenografia que consideri important per la posada en escena del seu monòleg.

Si vols saber més sobre el pla d’estudis, clica aquí