Vols ser actriu? Vols ser actor? Proves d’accés als estudis professionals del Pla de Formació Actoral.

Inscripció a la convocatòria de setembre de les proves d’accés al Pla de Formació Actoral, els nostres estudis professionals de tarda.

Per formalitzar la inscripció com a persona aspirant a les proves d’accés caldrà inscriure’s a la secretaria del centre. Ho pots fer via mail a escola@eltimbal.org , per telèfon al 93 302 73 47 o presencialment a les nostres instal·lacions. També pots omplir el següent formulari.
Proves d’accés durant tot el mes de setembre.

Estructura de la prova

La prova s’estructura en dos blocs de dues hores amb una pausa de 30 minuts entre els dos.
En el moment de la inscripció a la prova se us proporcionaran els monòlegs proposats pel centre, dels quals n’haureu de triar un (en castellà o català) i el poema per la prova de veu.
També es podrà presentar qualsevol dels monòlegs proposats per a les proves de l’ESAD . En aquest cas, però, caldrà comunicar-ho al centre i facilitar una còpia digital en el moment de la inscripció a les proves.

Durant la primera part es treballarà amb el professorat d’entrenament de cos i de veu per tal de portar a terme una avaluació inicial de les aptituds de les persones aspirants. En aquesta part, a més, es farà un treball sobre el poema que el centre us proporcionarem uns dies abans de la prova. Es tracta de proves comunes on es treballa amb el format de grup-classe.

Durant la segona part es treballarà amb el professorat d’interpretació. La prova constarà d’una part comuna (grup-classe) on es plantejaran exercicis d’imaginari , improvisació , vinculació i interrelació. La part individual consistirà en la presentació del monòleg triat.

Es valorarà la capacitat interpretativa així com la de proposta escènica. L’aspirant pot portar el vestuari i l’ escenografia que consideri important per la posada en escena del seu monòleg.

Si vols saber més sobre el pla d’estudis, clica aquí