NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT. PER UN NOU TIMBAL DE FUTUR 2015-2016

  • Sense categoria

NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT. PER UN NOU TIMBAL DE FUTUR 2015-2106

Amics i amigues, volem compartir amb vosaltres un fet: heu de saber que el Timbal tal i com existeix ara ja no pot continuar. La finalització i pujada abusiva i inassolible del lloguer en l’actual local d’una banda ,  i la necessitat d’homologar el títol de Formació Professional per tal de ser competitius en el mapa de les escoles de teatre han suposat dues amenaces que nosaltres hem volgut convertir en oportunitats. Grans oportunitats.

I ho volem fer amb vosaltres.

El Timbal inicia una etapa de canvis molt important (amb l’ampliació societària, una nova àrea de serveis, la incorporació imminent d’una titulació oficial nova i amb nou local), un procés que ja hem iniciat i que ens obliga a fer un gran esforç d’inversió econòmica. Gràcies a l’acompanyament professional d’externs i al suport financer que ens ofereix el teixit cooperatiu, estem segurs de tenir un projecte de futur, sòlid, encoratjador, transformador i, sobretot, possible d’assumir.

Ara bé, necessitem del vostre suport, del vostre compromís per poder-ho fer realitat. Nosaltres sols no podem.

EL TIMBAL, CENTRE DE FORMACIÓ I CREACIÓ ESCÈNICA.

L’any 1969 es va fundar a Barcelona El Timballa primera escola privada de teatre del País. La seva primera seu va estar al barri de Sarrià, durant 22 anys. La seva segona seu ha estat a Ciutat Vella, on estem ara des de fa 23 anys.

D’aleshores ençà,  han passat pel Centre més de 15000 alumnes, que avui en dia són molts d’ells actrius, actors, directors, creadors, professors  i gestors culturals.

Portem 45 anys oferint un servei cultural y social de qualitat a la ciutat de Barcelona.

Vam ser al seu moment la primera escola privada; ara, volem ser capdavanters de la nova titulació oficial, per la qual venim lluitat des de fa més de 10 anys.

EL REPTE DE LA NOVA TITULACIÓ I LA CONSOLIDACIÓ DEL MODEL FORMATIU PROPI: SISTEMA CODA

El Timbal ha anat incorporant en els darrers anys, com a model pedagògic als seus estudis professionals i artístics personals,  les aportacions metodològiques del Sistema Coda, creat pels professors de la casa Fausto Carrillo i Ricard Boluda. La qual cosa, i especialment des que som cooperativa, ha permès prendre una posició clara i diferenciada en el nostre àmbit professional, a l’oferir un model d’aprenentatge integrador, contemporani, de segell propi, plenament contrastat.

Ara conflueix en el temps, feliçment, quan just fem 45 anys, l’oportunitat d’accedir per fi a la nova titulació de Formació Professional de Grau Superior en Tècniques Teatrals d’Actuaciótítol que dignificarà encara més els nostres alumnes i el nostre propi treball al donar-nos un reconeixement públic i oficial.

Des del 2009, i formant part de l‘ACET (Associació Catalana d’Escoles de Teatre), han estat  cinc anys intensos de treball amb la Generalitat per tal d’arribar on volíem. Nosaltres vam demanar reconeixement, ara ho podem aconseguir, i cal per a això prendre decisions importants de futur.

EL TIMBAL, CENTRE DE FORMACIÓ I CREACIÓ ESCÈNICA, COOPERATIVA

Fa cinc anys, en plena crisi econòmica, El Timbal va deixar de ser una empresa familiar i es va constituir en Cooperativa de Treball Associat. En aquest temps, hem demostrat la fortalesa del nostre projecte, en l’eficàcia per a remuntar una situació adversa cada cop més competitiva i créixer  a un ritme del 8% anual.

Com a Cooperativa us volem demanar que aposteu per nosaltres, pel nostre projecte. Volem continuar fent el servei socio-cultural que hem fet i fem. Entenem que un projecte col·lectiu com el nostre, per a mantenir els seus valors, ha de tenir solucions col·lectives.

Volem que el nostre sigui un projecte global, inclusiu i transformador.

Tenim importants reptes pel davant, i volem  animar-vos a la vostra participació i col·laboració activa per a promoure i fer realitat projectes relacionats amb les arts escèniques. Impulsar la creació i ajudar activament -molt més enllà de la formació- a les noves generacions d’actrius, actors i creadors.

Ara existeix l’oportunitat de fer-ho (una oportunitat per a tothom)Sols no podem. De la cooperativa Timbal tothom hi pot formar part -d’una manera o una altra. Volem ser rellevants, impulsors i transformadors. Vols formar part d’aquest projecte obert, participatiu i transformador?

Ara hi ha una oportunitat que podem fer realitat entre molts i volem que hi formeu part.

No estem sols. Gaudim de la Xarxa col·laborativa cooperativa.

Disposem d’un estudi de viabilitat i financer per defensar aquesta inversió.

Però per a dur-lo a terme, hem de fer ben visible i deixar ben palès la implicació de la nostra base social en el projecte Timbal. A diferència dels bancs, les entitats financeres cooperativistes recolzen especialment els projectes cooperatius que tenen una base social ampla.

Necessitem del vostre recolzament per tal d’aconseguir beneficis per a tothom.

Si creieu en nosaltres i voleu recolzar-nos, podeu posar el vostre gra de sorra. Tota participació serà gran!

Si voleu saber com ajudar-nos entreu a……