Proves d’accés de setembre per la formació professional

Obert el termini d’inscripció a les proves d’accés a la nostra formació professional a la convocatòria de setembre.

 • Pla de Formació Actoral (estudis professionals de tarda). Adreçat a futurs actors i actrius, es defineix com un pla singular de formació de l’actor contemporani, on la interpretació s’integra en un projecte educatiu coherent i pragmàtic, que facilita als intèrprets les bases per a la seva autonomia com a creadors.
  Inscripcions obertes. Proves individuals.
  Les places que s’ofereixen són limitades.
 • Postgrau d’interpretació en cinema i televisió. Onzena edició del curs d’actuació en els àmbits audiovisuals amb prestigiosos directors catalans de cinema i especialistes en formació de l’actor.
  Inscripció oberta. Proves individuals.
  Les places que s’oferten són limitades.
 • Postgrau en creació teatral. Programa anual de formació i perfeccionament que permet l’adquisició d’eines per a la creació de peces teatrals en col·lectiu i per al desenvolupament de la pròpia veu i l’autonomia creativa de l’intèrpret.
  Inscripció: del 17 al 27 de juliol i del 27 d’agost fins a finals de setembre.
  Les proves seran individuals es faran durant el mes de setembre en horaris concertats.
  Les places que s’oferten són limitades.
 • Postgrau en tècnica d’interpretació (metodologia CODA). Fausto Carrillo i Ricard Boluda, creadors del Sistema d’interpretació actoral Coda, proposen un treball personalitzat que permeti la conquesta i domini de la organicitat en escena.
  El període d’entrevistes-audicions es realitzaran prioritàriament del 30 d’abril al 20 de juliol.
  Places completes!

Per fer la inscripció, podeu fer-la presencialment a la secretaria del centre al C/ Roger de Flor 85, o bé telemàticament a escola@eltimbal.org. Per a més informació, podeu trucar al 93 302 73 47.