Música + Teatre = Teatre Musical

  • el timbal FORMACIÓ

Música + Teatre = Teatre MusicalLa Francesca Masclans ens fa cinc cèntims de la seva pràctica com a mestra de teatre musical.

MÚSICA + TEATRE = TEATRE MUSICAL

“Les classes de Teatre Musical són sempre pràctiques, lúdiques i rigoroses, i inclouen la creació d’escenes des d’un punt de vista original, que fuig dels clixés i de la còpia.

MÚSICA

Parem esment en dotar o assentar els instruments de tècnica vocal més destacats: respiració correcta, posició corporal adequada, eliminació de tensions i defectes de l’aparell fonador, ús dels ressonadors facial i corporal i treball del recolzament diafragmàtic.

De la mateixa manera, fem un treball musical seriós i estricte, prestant una especial atenció a l’afinació, a l’estil musical i la importància del text cantat.

Encara en relació amb la veu, ens fixem en la correcta impostació de la veu parlada, per aconseguir un instrument potent, ric i sa, element bàsic per a la feina escènica i per a la comunicació.

TEATRE

Música + Teatre = Teatre MusicalA nivell teatral, donem una especial importància a la presència escènica i al que significa estar damunt d’un escenari.

Treballem mitjançant exercicis teatrals, de desinhibició i improvisacions.

Potenciem el cos com a eina que sempre ha d’estar a punt per l’actor o actriu i donem claus per a la construcció de personatges.

L’elecció del material a treballar el fem tenint en compte les característiques i el nivell de l’alumnat i sempre atents a les seves possibilitats i la seva millora.

En definitiva, diversió, rigor, poètica i originalitat en el treball del repertori del Teatre Musical: la felicitat de cantar, actuar i ballar!

La Francesca Masclans imparteix el cus de Teatre Musical al nostre Centre.