Fortuït, el taller de creació de 2n CFGS

“Fortuït”, el taller de creació de 2n CFGS de el timbal.

 

“Fortuït”, el taller de creació de l’alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral —la formació professional reglada que oferim a la nostra escola de teatre— es presenta el dilluns 18 de desembre a les 18:30h i a les 20:30h a la Nau Ivanow.

 

Sinopsi

Tombar-ho tot a cops de voluntat per canviar les nostres vides. Moure’ns només pel que és fortuït i deixar-nos endur. Conviure amb el caos sense embogir. D’acord, i què més? Perquè la història no pot ser d’una altra manera… O sí? Petites variacions quasi imperceptibles poden tenir impactes sorprenents aquí, a la vida.

– En realitat, la vida humana no serveix per res.
– Tu estàs entenent alguna cosa?
– Buah, no sé, he perdut el fil.

Fitxa artística

Direcció: Blanca Solé
Intèrprets: Pau Aguado, Laura Barbany, Bernat Carbonell, Claudia Dominguez, Aina Gomez, Victor Herrada, Mar Mañez, Ferran Martínez, Ania Posada, Arantxa Ragel, Aida Vilà.
Llums: Sergi Cerdan
Assessorament vocal: Natàlia Sellarès
Agraïments: Abril Rodríguez, Pepita García, Juan Antonio Ragel, Alba Rosa

Informació pràctica

  • La venda d’entrades serà anticipada i exclusivament online. Així doncs, no es podran comprar presencialment.
  • Podreu adquirir les entrades aquí a partir de l’11 de desembre de 2023.
  • Preu de l’entrada: 7 €
  • Nau Ivanow: Carrer Hondures, 30 (08027, Barcelona)

 

 

Els tallers de creació de el timbal

Si estàs interessat en conèixer els processos de creació del taller que es fa al 2n curs del CFGS, pots llegir els articles al blog de el timbal d’alguns dels altres tallers fets en els darrers anys: Gotas, de la promoció 2015-2017, i Parets de vidre, de la promoció 2019-2021.

“[…] A el timbal creiem que és bàsic proporcionar eines per forjar una manera de treballar col·laborativa que proporcioni a l’alumnat eines per ser autosuficients i esdevenir actors creadors.
Ha estat el nostre objectiu conciliar en el nostre itinerari conceptes que sovint han estat enfrontats: la formació de l’actor versus la seva llibertat creativa. Un vell debat que hem necessitat superar.  Tenim molt clar que els processos d’aprenentatge són els que marquen el treball. Aquests faciliten als intèrprets les eines necessàries per a conèixer el seu ofici i conèixer-se a un mateix en el seu ofici. Aquestes eines d’autoconeixement han de servir per a desvetllar el propi procés creatiu.
I en aquest procés d’aprenentatge és fonamental posar-se a prova en el rovell del grup, i assumir el propi creixement amb els altres. Un creixement que serà tècnic, creatiu i ètic. […]”