El mes de març a l’Antic Teatre

  • el timbal COMPROMÈS SOCIALMENT

EL MES DE MARÇ A L’ANTIC TEATRE

Tot seguint amb la col·laboració mútua que tenim amb l’Antic Teatre , us informem d’alguns dels seus espectacles de la seva programació per aquest proper mes de març, espai referent a la nostra ciutat de les noves dramatúrgies, nous llenguatges del cos i la performance multidisciplinar.

NOUS LLENGUATGES DEL COS

Aquesta primera quinzena de març els nous llenguatges del cos s’apoderen de l’escena a l’Antic Teatre.

Dins el marc de La Quinzena Festival Metropolità de Dansa La Taimada estrena les seves darreres creacions: Lo.Li.Ta i La Mort, dirigides per Olga Álvarez Jordi Cabestany. Les podreu veure a l’Antic Teatre de l’1 al 4 de març.

EL MES DE MARÇ A L’ANTIC TEATRE
LO.Li.TA. – LA MORT. Companyia La Taimada.

 

 

 

 

 

 

 

I del 9 a l’11 de març, el Colectivo Deria + Rectificadora presenta Topless America, una peça coreogràfica que flueix a través del “contact improvisation”.

La multisexualitat, el patriarcat, el postfeminisme, la incomoditat, el gènere, les minories… Tot és qüestionat, revisat, remogut i reinterpretat per l’equip artístic de Colectivo Deria + Rectificadora en una proposta titulada Topless America. La peça coreogràfica flueix a través del “contact improvisation” i neix d’una premissa: com crear per mitjà d’anar descartant elements que no s’utilitzarien per a la versió final d’una obra. Què interessa de les “preses falses”? Saber el perquè del rebuig i de la censura exercida pel creador (si és que ho és), analitzar l’ús del temps i com aquest incideix en el flux narratiu. Entre moltes altres coses.

EL MES DE MARÇ A L’ANTIC TEATRE
Topless America
de Colectivo Deria + Rectificadora.

 

 

 

 

 

 

 

 

LA SEÑORITA BLANCO

L’espectacle de la companyia La señorita Blanco, nosoyrusa# (una peli de tu vida) parla d’esforç, suor i gimnastes russes, punk i fracàs.
És una peça autobiogràfica que vol connectar amb el col·lectiu, explicant com cadascú de nosaltres intenta, a la seva manera particular, lluitar contra la violència.

nosoyrusa# (una peli de tu vida) és una espècie de road movie fictícia, un homenatge als éssers sensibles, un cant a les persones fràgils i valentes, a les gaseles que viuen en un món de lleons, una pel·lícula de les nostres vides, un esforç per la supervivència.

Estaran a l’Antic Teatre, del 15 al 18 de març. El dia 16, hi haurà debat postfunció.

EL MES DE MARÇ A L’ANTIC TEATRE
nosoyrusa# (una peli de tu vida). Companyia La señorita Blanco.