CURS PREPARATORI A LA PROVA D’ACCÉS

  • el timbal FORMACIÓ

EL TIMBAL, ESCOLA INTERPRETACIÓ BARCELONA OBRE UN CURS PREPARATORI D’ACCÉS A ESTUDIS PROFESSIONALS

 

Del 2 de febrer de 2021 al 27 de maig de 2021, tots els dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00 h, eltimbal, escola d’interpretació a Barcelona, ofereix un ampli i complet  CURS PREPARATORI A LA PROVA D’ACCÉS, amb el professorat responsable dels estudis professionals del Centre.

Adreçat a tothom que vulgui  preparar-se, per a poder superar la prova específica d’accés als nostres estudis professionals, apropant-se a la nostra metodologia de treball , i al professorat dels estudis superiors, i ajudant-vos a descobrir el vostre potencial com a actor/actriu.

CURS PREPARATORI A LA PROVA D’ACCÉS: FES DEL TEU TALENT LA TEVA PROFESSIÓ

 

A les nostres classes de teatre a eltimbal, escola d’interpretació a Barcelona, ens agrada tenir cura dels nostres alumnes, posant la nostra atenció en el seu procés d’aprenentatge personal. Treballem per a construir aquest aprenentatge, des de la col·laboració entre alumnat, professorat i tutors.

La preparació a la prova d’accés no consisteix en entrenar, o imitar i assumir models i maneres de fer sense més. La preparació l’entenem com a descobriment compartit, com a una experiència i reflexió compartida, des del gaudi i el plaer que ens ofereix aquest entrenament. 

El teu talent es revela quan se sent arropat i segur de poder experimentar i sentir que estàs sent acompanyat.

Ens agrada pensar que el talent que teniu, es desperta quan us oferim davant vostre, un camp de possibilitats de joc obert, que us permetrà descobrir-vos com a intèrprets, i descobrir des de dintre que us ofereix el teatre.

 

CURS PREPARATORI A LA PROVA D'ACCÉS

 

 

CURS PREPARATORI A L’ESCOLA D’INTERPRETACIÓ A BARCELONA: UNA OPORTUNITAT PER A CONÈIXER L’OFICI ACTORAL

 

L’ofici d’actor/actriu, com tots els oficis, ha vist recompensat el seu treball durant anys i anys de professió, amb el desenvolupament d’un seguit de tècniques, que a les noves generacions d’intèrprets i als seus formadors, permeten amb una major eficàcia, reconèixer i provar tots els elements que es posen en joc. El nostre curs preparatori, treballarà l’espai, el cos, la veu, el moviment, instruments i condicions necessàries per a construir el seu treball interpretatiu.

La nostra metodologia CODA, us permetrà treballar l’actuació amb partitures amb i sense text. Un donarà eines i un seguiment personal per a la preparació del monòleg a defensar a la Prova d’Accés.

I finalment, obtindreu un assessorament personalitzat i orientació per part de la tutora i el professorat.

En resum, el curs preparatori, us obrirà la porta a la importància de la formació i de la disciplina,  i de les dinàmiques en el context d’una classe de formació professional.

No perdeu la oportunitat!! Us hi esperem!!